В Луцьку обміняй свою цигарку на цукерку

В Луцьку обміняй свою цигарку на цукерку

30.05.17 14:22 0 584
У всьому світі 31 травня відзначають Всесвітній день без тютюну. Цього року працівниками управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради спільно з «Клінікою, дружньою до молоді» буде організовано акцію «Обміняй цигарку на цукерку», яка відбудеться на Театральному майдані нашого міста. Захід розпочнеться о 12 годині.

В аутріч форматі небайдужі мешканці м. Луцька зможуть обміняти свою цигарку на цукерку, тим самим усвідомивши свій вибір. Працюватиме інформаційний намет та психологічна порадня.

Лейтмотив заходу - привернути увагу до проблеми тютюнопаління та застерегти, особливо дітей та молодь від згубної звички, яка є причиною численних бронхітів, пневмоній, астми, серцево-судинних захворювань.

В Україні склалася особливо небезпечна ситуація щодо активного поширення тютюнопаління у молодіжному середовищі. Не менш небезпечним є пасивне паління, особливо для дітей та молоді.

Акція з боротьби з тютюнопалінням є ще однією нагодою для лучан усвідомити небезпеку, яку несе здоров'ю суспільства тютюнопаління, допомогти людям, які бажають позбутися цієї шкідливої звички, та застерегти тих, хто ще не спробував палити.

Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Святковий концерт ...

КОМЕНТАРІ