Прокуратурою Вінницької області викрито й затримано правоохоронця та посередника на отриманні 500 доларів США неправомірної вигоди

Прокуратурою Вінницької області викрито й затримано правоохоронця та посередника на отриманні 500 доларів США неправомірної вигоди

30.05.17 12:02 0 545
За результатами професійної та оперативної роботи слідчих та прокурорів прокуратури Вінницької області, у рамках розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, викрито та затримано на місці події пособника та службову особу управління патрульної поліції м. Вінниці, які вимагали та отримали неправомірну вигоду в сумі 500 доларів США, за не притягнення особи до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 130 КУпАП.

Зазначених осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України після вчинення тяжкого кримінального правопорушення, а саме отримання ними неправомірної вигоди.

На даний час у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення, у тому числі проведено ряд оглядів та обшуків, допитуються заявники, свідки та підозрювані.

Слідчими та процесуальними керівниками підготовлено та вручено затриманим повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та до Вінницького міського суду скеровано клопотання про обрання останнім запобіжних заходів.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернопільській ОДА ...

КОМЕНТАРІ