Мешканці Чернівців долучаються до реалізації Програми каналізування міста

Мешканці Чернівців долучаються до реалізації Програми каналізування міста

30.05.17 13:45 0 672
З метою реалізації заходів Програми каналізування міста Чернівців та подальшого розширення робіт з будівництва водопровідних, каналізаційних, зливових мереж та інших об'єктів інфраструктури з частковим залученням коштів населення, розглянувши звернення мешканців, виконавчий комітет затвердив склад членів утвореного товариства №50 з будівництва каналізаційної мережі по вулиці Звенячинській,13 в кількості 16 осіб.

Головою товариства рішенням загальних зборів обрано Любов Лапко. Частка коштів товариства з будівництва каналізаційної мережі становить 50 відсотків кошторисної вартості будівництва цієї мережі, без урахування виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення її експертизи.

Комунальному підприємству «Чернівціводоканал» доручено видати товариству технічні умови на проектування будівництва каналізаційної мережі.

Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради доручено провести реєстрацію товариства та забезпечити будівництво інженерної мережі із залученням коштів членів товариства, належний технічний нагляд за їх будівництвом, якістю виконання робіт та освоєнням коштів. Після завершення будівництва каналізаційної мережі – забезпечення введення в експлуатацію та передачу у власність територіальної громади міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ