В Житомирській області рятувальники закликають батьків дбати про безпеку дітей під час канікул

В Житомирській області рятувальники закликають батьків дбати про безпеку дітей під час канікул

30.05.17 14:22 0 793
Вже у школярів розпочинаються літні канікули. Хтось вирушить на відпочинок у дитячі та шкільні табори, хтось залишиться вдома. У цей період вкрай важливо постійно розповідати дітям про правила безпеки. Адже, залишаючись без нагляду дорослих, вони своїми діями, часом навіть ненароком, можуть спричинити пожежу чи іншу надзвичайну подію.

Тож саме батьки у цей час є відповідальними за безпеку дітей. Разом з тим, напередодні канікул рятувальники особливо активно проводили профілактичні заходи у навчальних закладах та відвідали урочисті лінійки у школах, щоб нагадати школярам правила пожежної безпеки.

Крім того, зважаючи на те, що під час літніх канікул більшість дітей перебуватиме у оздоровчих та шкільних таборах, вкрай важливим питанням для рятувальників є гарантування їх пожежної безпеки під час відпочинку.

Шановні батьки!

ДСНС звертається до вас з проханням ретельно дбати про безпеку своїх дітей. Тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях, розповідайте їм про небезпеку, яку приховує у собі вогонь! Виховуйте у них навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, тощо. Обов'язково розкажіть дітям, що у разі виникнення пожежі необхідно терміново сповістити про це дорослих та Службу порятунку за номером "101".

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські плавці ...
Наступна новина: В Луцьку обміняй свою ...

КОМЕНТАРІ