З початку року експерти Житомирщини опрацювали більше 4500 проектів землеустрою з інших областей

З початку року експерти Житомирщини опрацювали більше 4500 проектів землеустрою з інших областей

30.05.17 14:47 0 550
Від початку 2017 року в рамках реалізації пілотного проекту із екстериторіального погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, експертами органів Держгеокадастру у Житомирській області прийнято до опрацювання 4902 проекти землеустрою з інших областей. З них опрацьовано 4568 проектів, або 93% від загальної кількості. На розгляді перебувають ще 334 проекти.

Найбільше проектів землеустрою опрацювали експерти у Житомирському та Баранівському районах – 729 та 496 проектів відповідно, а також експерти Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області – 492 проекти.

За цей період спеціалістами відділів Держгеокадастру у районах Житомирської області направлено на погодження до інших областей 2666 проектів землеустрою, з них опрацьовано 2419 проектів.

Всього на Житомирщині працює 23 експерти, які склали кваліфікаційні іспити та здійснюють погодження проектів землеустрою щодо відведення земель: 2 – у Головному управлінні Держгеокадастру, решта 21 – у районах області.

Довідково:

Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року №580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами Держгеокадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Держгеокадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В’ячеслав ...
Наступна новина: В Луцьку виявлено факти ...

КОМЕНТАРІ