Чоловік,який грабував у Рівному людей,чекатиме на вирок суду під вартою

Чоловік,який грабував у Рівному людей,чекатиме на вирок суду під вартою

01.06.17 08:21 0 520
Рівненською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 26-жителя м.Рівне, який вчинив кримінальні правопорушення, що передбачені ст.ст.186 та 187 КК України (грабіж, розбій).

В ході досудового розслідування встановлено, що чоловік, відбувши раніше покарання за вчинення корисливих злочинів, висновків для себе не зробив, натомість знову вчинив низку подібних кримінальних правопорушень.

Так сукупністю зібраних під час досудового розслідування доказів встановлено, що чоловік нападав у м.Рівне на пересічних громадян (переважно у нічну пору доби) та відкрито із застосуванням насильства відбирав грошові кошти, мобільні телефони та інші цінні речі, які мали при собі потерпілі. Одну громадянку зловмисник пограбував, вдершись до її помешкання. Приставивши до горла жінки ніж та застосувавши аерозольний балон з дратівливою речовиною, зловмисник відібрав у неї золоті вироби та 2 ноутбуки.

Встановлено 4 епізоди злочинної діяльності підозрюваного. Загальний розмір заподіяних потерпілим збитків становить 33 тис грн. Наразі підозрюваний перебуває під вартою.

Найсуворіше покарання відповідно до санкцій зазначених статей КК передбачене у виді позбавлення волі до 12 років із конфіскацією майна.

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури

Джерело: http://prokuraturamista.rv.ua Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 3 червня у Чернігові - ...
Наступна новина: Чернівецький аеропорт ...

КОМЕНТАРІ