На Житомирщині цього року дітей будуть приймати 15 закладів оздоровлення та відпочинку

На Житомирщині цього року дітей будуть приймати 15 закладів оздоровлення та відпочинку

01.06.17 12:46 0 493
У Житомирській області цьогоріч дітей будуть приймати 15 закладів оздоровлення та відпочинку. Сезон у більшості стартує з початку червня.

Про це повідомили 30 травня, під час засідання оперативного штабу з питань оздоровлення і відпочинку дітей під керівництвом заступника голови ОДА Ярослава Лагути.

«На території Житомирської області цьогоріч функціонуватиме 15 закладів з оздоровлення та відпочинку дітей. Відновлює свою роботу спортивно-оздоровчий табір «Олімпієць» у с.Березина Житомирського району. За результатами останньої сесії в обласному бюджеті передбачено 14,5 млн грн на оздоровлення та відпочинок дітей у 2017 році», – розповіла начальник управління сім'ї, молоді та спорту ОДА Світлана Гресь.

За словами Ярослава Лагути, оздоровлюватися діти Житомирщини будуть не тільки на території області. «Зараз ми співпрацюємо з Міністерством молоді і спорту, нам запропонували розмістити групу з дітей учасників АТО на оздоровлення на Кіпрі, за умови, що ми оплачуємо дорогу. Попередньо провели перемовини з депутатами облради і отримали їх підтримку. На наступну сесію будемо виносити це питання. Крім того, будемо оздоровлювати дітей в загальнодержавних закладах», – зазначив заступник голови ОДА.

Члени оперативного штабу обговорили, як іде підготовка таборів до літнього сезону, які порушення виявляють контролюючі органи у організації роботи закладів.

Ярослав Лагута дав доручення профільному управлінню до наступного засідання провести виїзні перевірки у табори, а на засідання запросити усіх керівників закладів, які мають доповісти про усунення виявлених недоліків.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові скоро ...

КОМЕНТАРІ