Чернівецький аеропорт відкрив рейс до Туреччини

Чернівецький аеропорт відкрив рейс до Туреччини

01.06.17 08:23 0 563
Літня програма сполучення із курортами Туреччини стартувала 31 травня, з летовища міжнародного аеропорту «Чернівці». Перший літак авіакомпанії «Bravo Airways» вирушив до Анталії.

Цей, а також наступні чартерні рейси, здійснюються на замовлення туристичного оператора «Travel Professional Group».

«Наразі наша смуга не має можливості примати великі літаки, – зазначив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. – І авіакомпанія, і туристичний оператор, який організовує продаж, хотіли організовувати. Кожен літак, який відправляється до Чернівців, дає можливість заробляти аеропорту майже 100 тисяч гривень. Таких рейсів заплановано 8 на місяць. Коли все буде добре, декілька мільйонів гривень ми отримаємо для розвитку аеропорту, для забезпечення персоналу заробітньою платою. Ми виділили кошти на закупівлю певного обладнання, якого окремо вимагає Ізраїльська служба безпеки на авіалініях, тож географія польотів лишень розширюватиметься».

Довідково

Спільна діяльність авіакомпанії «Bravo Airways» та національного туроператора TPG спрямована на розвиток регіональної авіації і має на меті збільшення пасажиропотоку, розвиток туристичної галузі та, як наслідок, створення додаткових робочих місць, що сприятиме зростанню економічних показників регіонів України, у тому числі аеропортів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чоловік,який грабував у ...
Наступна новина: Волинянці оголошено про ...

КОМЕНТАРІ