Заступник міського голови Григорій Пустовіт закликав лучан долучатися до збору коштів на будівництво храму у Волновасі

Заступник міського голови Григорій Пустовіт закликав лучан долучатися до збору коштів на будівництво храму у Волновасі

01.06.17 12:52 0 463
Під час оперативної наради заступник міського голови Григорій Пустовіт розповів про поїздку у Волноваху. За його словами, до складу делегації, окрім нього, увійшли також начальник відділу у справах сім'ї та молоді Олексій Веремійчик, керівник ініціативної групи з будівництва храму Володимир Мельникович, керівник робочої групи Віктор Уніга, родичі загиблих військовослужбовців, священнослужителі та інші.

Григорій Пустовіт наголосив, що відбулося багато заходів з вшанування пам'яті військовослужбовців 51-ї ОМБР, які загинули 22 травня 2014 року під Волновахою. Все дуже змінилося на Донеччині, адже люди змінюються. “Тепер там носити вишиванку прийнято, а кілька років тому ніхто навіть і не думав про таке”, - наголосив він.

Заступник міського голови нагадав, що у Волновасі будуватимуть храм Святого Миколая Чудотворця. Храм зводитимуть на кошти волинських та волноваських меценатів і благодійників. Маленька дерев'яна церква, котра незабаром з'явиться у Волновасі, має стати не тільки місцем для молитви: біля неї буде розбито невеличкий сквер для відпочинку з дітками, діятимуть Недільна школа і благодійний осередок.

Григорій Пустовіт додав, що координує збір коштів на зведення храму благодійний фонд “Волинь-2014”.

Він закликав лучан долучитися до цієї благодійної справи і разом збудувати храм у Волновасі. На його переконанням, це буде ще одним кроком до об'єднання України.

Також Григорій Пустовіт додав, що він разом з секретарем міської ради, виконувачем повноважень міського голови Ігорем Поліщуком під час фестивалю “Вишиті обереги єднання” внесли свій благодійний внесок.

Пожертвувати кошти на зведення храму Святого Миколая Чудотворця можна за реквізитами:

БФ Волинь-2014» (ЄДРПОУ 39374494)

на р/р 26004301625739, філія Волинського обласного управління АТ “Ощадбанк”

МФО 303398,

ЄДРПОУ банку 09303328

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові скоро ...
Наступна новина: Державна екологічна ...

КОМЕНТАРІ