Луцьк: «Веселі старти»

Луцьк: «Веселі старти»

01.06.17 11:32 0 538
30 травня 2017 року комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради та дошкільним навчальним закладом № 5 організували спортивне свято «Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

На святі були присутні начальник управління освіти Зіновія Лещенко, директор КЗ «Спорт для всіх» Наталія Назарук, завідувач ДНЗ № 5 Ніна Матвіюк, вихователь-методист Галина Хом'як.

Зіновія Лещенко привітала присутніх з прийдешнім святом та побажала міцного здоров'я, мирного неба та щасливого майбутнього усім учасникам і гостям спортивного заходу.

Окрасою свята були виступи юних спортсменок, вихованок дитячої організації Луцької школи художньої гімнастики «Фортуна» під керівництвом тренера Тамари Архіпцової.

Перед початком змагань, діти виконали веселу руханку, яку провела інструктор з танців Анастасія Матюшик.

Програма заходу включала такі естафети: «Садіння картоплі», «Снайпер», «Крізь обруч», «Знайди кульку», «Тунель». Оцінювали майстерність юних спортсменів судді – провідні професіонали Центру, які працюють з населенням за місцем проживання. У естафетах приймали участь шість команд. 223 малюки мали можливість провести час весело, активно та спортивно.

Отож, дітлахи випробували свої сили, позмагались у спритності, весело провели час. Команди переможців отримали м'ячі для фітнесу від КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», а всі учасники - солодкі призи від начальника відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради Олексія Веремійчика.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це ще й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками та громадянами своєї країни.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Сільським ...
Наступна новина: В Житомирській області за 5 ...

КОМЕНТАРІ