Депутати заслухали звіт про роботу Луцького підприємства електротранспорту

Депутати заслухали звіт про роботу Луцького підприємства електротранспорту

01.06.17 14:52 0 606
Під час сесії Луцької міської ради депутати заслухали інфомацію про діяльність Луцького підприємства електротранспорту у 2016 році та основні завдання на 2017 рік. Зі слів доповідача, директора ЛПЕ Ігоря Грицюка, у 2016-му році збільшився фонд оплати праці працівників підприємства. Зараз триває розробка нового Трудового договору. Одним із найпроблемніших питань є оплата за енергоресурси. Щомісяця лише на оплату за спожиту електроенергію підприємство сплачує близько 2 млн грн. У 2016 році була розроблена програма розвитку Луцького підприємства електротранспорту на 2016-2020 роки, відповідно до якої передбачене впровадження АСОП-автоматизованої системи оплати проїзду. У квітні 2017 року у тролейбусах розпочали проводити оплату проїзду з використанням валідаторів, в подальшому планують повністю перейти на електронну систему оплати проїзду.

Свої запитання доповідачу задавали депутати Павло Данильчук, Микола Романюк, Алла Надточій, Микола Яручик та Серій Була.

Чимало зауважень щодо роботи ЛПЕ виникло у виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука. Він наголосив, що уже давно займається вивченням діяльності підприємства. “Я незадоволений роботою підприємства в цілому, а також атмосферою, яка панує в колективі. Також незрозуміла ситуація з погашенням заборгованості, лізингом, тендерами на закупівлю валідаторів. Тому будуть прийняті відповідні кадрові рішення”, - зазначив він.

Свою недовіру керівнику Луцького підприємства електротранспорту Ігорю Грицюку висловили й представники трудового колективу підприємства.

Таким чином, взявши до відома звіт про роботу Луцького підприємства електротранспорту, депутати визнали його незадовільним.

Окрім цього, депутати цікавилися, яким чином у Луцьку будуть впроваджувати електронний квиток, адже зараз валідатори у тролейбусах працюють лише у тестовому режимі. Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зазначив, що досвід впровадження електронного квитка вивчається на прикладі міста Харків. “У Харкові працює фірма, яка виготовляє стаціонарні валідатори. Тому ми розглядаємо можливість їх встановлення у луцьких тролейбусах”, - наголосив він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На вулицях Чернігова ...

КОМЕНТАРІ