На Тернопільщині за кошти державної субвенції відремонтують заклади медицини і освіти

На Тернопільщині за кошти державної субвенції відремонтують заклади медицини і освіти

01.06.17 09:51 0 618
5 млн. грн. отримає обласний бюджет краю згідно з Розпорядженням Кабінету Міністрів України «Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій» від 11 травня 2017 року.

Зокрема, на капітальний ремонт даху загальноосвітньої школи I— III ступенів в с. Дарахів Теребовлянського району буде спрямовано 1 млн. грн., 2 млн. 500 тисяч грн. – на реконструкцію будівлі ЗОШ I—III ступенів з влаштування шатрового даху над частиною школи в селі Переволока Бучацького району; 302 тис. грн. – на капітальний ремонт будівлі та даху поліклінічного відділу «Монастириського РТМО» комунальної установи Монастириської районної ради в місті Монастириська по вул. Шевченка, 35; 198 тис. грн. – на завершення будівництва Висоцької сільської амбулаторії в с. Високе Монастириського району.

Також 500 тисяч грн. спрямують на реконструкцію з добудовою спортивного залу ЗОШ I—III ступенів в с. Ласківці Теребовлянського району та 500 тисяч на капітальний ремонт тротуару на вул. Шевченка в м. Копичинці Гусятинського району.

«Як бачимо, держава підтримує розвиток інфраструктури, особливо у сільській місцевості. Також це велика заслуга наших народних депутатів від Тернопільщини. Адже наша спільна мета – покращення умов життя людей. Зміни має відчути кожен», - зазначив голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

На фото: відремонтована амбулаторія загальної практики сімейної медицини у с. Росохач Чортківського району.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Чернівці: Кількість ...

КОМЕНТАРІ