Вчергове на Схід України вирушили бійці роти спецпризначення поліції “Тернопіль”

Вчергове на Схід України вирушили бійці роти спецпризначення поліції “Тернопіль”

02.06.17 09:40 0 534
Вчергове на Схід України вирушили бійці роти спецпризначення поліції “Тернопіль”. Там вони нестимуть службу впродовж двох місяців. Для поліцейських сил це далеко не перша ротація.

З напутніми словами і побажаннями звернувся до бійців начальник ГУ НП в Тернопільській області Олександр Богомол, йдеться у сюжеті "TV-4".

«Я надіюся і очікую, що через два місяці ми вас побачимо всіх живих і здорових. До вас перші вимоги – дотримання наказів командування, дотримання закону, дотримання правил поведінки з місцевим населенням. Це дуже важливо, адже вони мають бачити у вас приклад українського солдата», - наголосив Олександр Богомол.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна подякував бійцям за мужність та патріотизм. Також він висловив слова вдячності їхнім рідним – за розуміння і підтримку.

«Дякую вам, що відправляєте своїх рідних на виконання свого громадянського обов`язку, це мужній крок. Ми розуміємо, що це необхідно, щоб тут, на Тернопільщині, панував мир і спокій», - наголосив Степан Барна.

Серед головних завдань, які чекають бійців роти спецпризначення поліції “Тернопіль”, - забезпечення діяльності блокпостів, при необхідності виконання інших завдань, зокрема профілактичні заходи в населених пунктах.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині зменшилася ...

КОМЕНТАРІ