Як святкують День захисту дітей на Житомирщині.

Як святкують День захисту дітей на Житомирщині.

02.06.17 08:32 0 490
День захисту дітей 1 червня, на Житомирщині святкують фестивалями, різноманітними конкурсами, акціями, розважальними програмами, відкриттям дитячих майданчиків, спортивними чемпіонатами.

Про це інформують прес-служби райдержадміністрацій.

На виконання розпорядження голови ОДА Ігоря Гундича святкові концерти та розважальні програми, в яких діти показали свої мистецькі здібності, відбулись у всіх районах та містах області.

Так, у Хорошівському та Коростенському районах у рамках свята для дітей відкрили спортивні майданчики, у Житомирському – ігровий.

Для дітей Любарського району організатори провели вікторини, конкурс малюнка на асфальті «Діти – за мир», безпрограшну дитячу лотерею.

Крім святкових заходів у Романівському районі учні гімназії започаткували акцію за «Від дитини до дитини», подарувавши виховацям дитячого будинку-інтернату казкову виставу «Котигорошко».

У пришкільних таборах Малинського району діти взяли участь у квест-іграх, спортивних конкурсах. А діти Коростишівського району спробували себе в ігровому квесті «Подорож стежинками здоров'я».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінницькою місцевою ...

КОМЕНТАРІ