В Луцьку завершила роботу 24-а сесія міської ради

В Луцьку завершила роботу 24-а сесія міської ради

02.06.17 10:15 0 569
95 питань порядку денного обранці громади розглянули на пленарному засіданні 24-ї сесії міської ради.

Депутати працювали ефективно та злагоджено. Вони внесли зміни до міського бюджету та до Програми соціального захисту населення на 2016-2020 роки, затвердили статуту Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування у новій редакції. Підтримали програму соціальної адаптації осіб з інвалідністю на 2018 рік, яка не має аналогів в Україні.

Окрім цього, обранці громади розглянули низку земельних питань та озвучили свої запити і запитання.

Зокрема, депутат Сергій Була просив відновити пішохідну доріжку на перехресті вулиць Гетьмана Мазепи та Кривоноса. Юрій Безпятко пропонував встановити огорожу довкола залізничної колії у районі 40-го кварталу, щоб убезпечити людей від нещасних випадків.

До Майї Шостак звернулися лучани, які просять кронувати, або ж видалити та замінити на інші дерева тополі, що під час цвітіння спричиняють алергічні захворювання.

Микола Собуцький передав скарги жителів вулиць Потебні та Львівської щодо неналежного ремонту схилів та лотків пішохідних доріжок, що спричиняє підтоплення під час дощу.

Сергій Савчук просив доасфальтувати 200 метрів вулиці Грабової, а Петро бойко відремонтувати дитячі «гірки» на проспекті Молоді, щоб не допустити дитячого травматизму.

Тарас Шляхтич озвучив запит колеги Алли Надточій щодо впрядкування місць для куріння, особливо у центральній частині міста.

Анну Мовяк непокоїть якість харчування дітей у ДНЗ міста, тож вона пропонувала створити робочу групу, яка б ретельно систематично перевіряла продукти харчування, якими годують дітей у дошкільних закладах. Свої запити та запитання озвучили також депутати Микола Романюк, Микола Федік, Богдан Вавринюк, Євгеній Ткачук.

Заступник міського голови, депутат міськради Григорій Пустовіт поінформував колег про про поїздку у місто Волноваху, де закладено капсулу на місці будівництва храму Святого Миколая Чудотворця, який зводитимуть на кошти волинських та волноваських меценатів і благодійників. Він закликав депутатів долучитися до цієї благодійної справи і разом збудувати храм у Волновасі. На його переконанням, це буде ще одним кроком до об'єднання України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Футбольна команда ...
Наступна новина: Працівники прокуратури ...

КОМЕНТАРІ