Чернівці: Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради оголошує конкурс по відбору експертів – суб’єктів оціночної діяльності земельних ділянок несільськогосподарського призначення

Чернівці: Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради оголошує конкурс по відбору експертів – суб’єктів оціночної діяльності земельних ділянок несільськогосподарського призначення

02.06.17 13:21 0 523
Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради оголошує конкурс по відбору експертів – суб'єктів оціночної діяльності земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу фізичним та юридичним особам, і знаходяться в користуванні або орендуються ними:

ЛОТ 1

№ з/п

Адреса земельної ділянки

Площа

(га)

Цільове призначення земельної ділянки

1

вул.Головна,246-В

19,2227

для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код 11.02) (виробничі потреби)

2

вул.Кочубея Василя,33-Г

0,0164

для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код 03.07) (обслуговування виробничих будівель)

Умови конкурсу: термін виконання робіт – 10 календарних днів,загальна вартість робіт, яка пропонується департаментом – до 1800 грн.

Прийняття заяв припиняється за три дні до дати проведення конкурсу.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

У конверті мають міститися підтверджуючі документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

В разі виникнення необхідності, усунення недоліків щодо виконаних звітів про експертну оцінку земельних ділянок, експерт доопрацьовує звіт про оцінку земельної ділянки.

Збір необхідної додаткової інформації (крім наявної в департаменті містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради) проводить оцінювач.

Рецензування звітів про експертну оцінку земельних ділянок проводиться за ініціативою та за рахунок оцінювача.

Разом з заявою необхідно подати:

* копія документа, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб платників податків, або копія сторінок паспорта для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті (для претендента-фізичної особи-підприємця);

* згода на обробку персональних даних (для претендента-фізичної особи-підприємця);

* копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи);

* копія(ї) ліцензії(й);

* копії кваліфікаційних документів оцінювачів претендента, яких буде залучено до проведення та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

* матеріали, в яких відображається досвід проведення незалежної оцінки земельних ділянок;

* в опечатаному конверті пропозиції щодо умов оплати відповідно до калькуляції витрат.

Заяви приймаються до 08.06.2017р. (включно) за адресою: 58008, м.Чернівці, вул.Б.Хмельницького, 64-А, департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, каб. 101.

Конкурс відбудеться 15.06.2017р. в приміщені департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради (вул.Б.Хмельницького,64-А), в каб. №201 о 12:00, телефон для довідок: (0372) 52-57-86.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення Управління ...
Наступна новина: У Луцьку- XXІV фестиваль ...

КОМЕНТАРІ