В Луцьку свято для дітей на Театральному майдані

В Луцьку свято для дітей на Театральному майдані

02.06.17 08:49 0 553
На Театральному майдані міста Луцьк відбувається яскраве свято для дітей та їхніх родин, приурочене Міжнародному дню захисту дітей. Його організували ГО “Волинський Актив Молоді”, ГО “МИ+”, за сприяння відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради. Тут є багато цікавинок та сюрпризів, маленьких лучан розважають учасники “Параду ведучих”. Начальник відділу у справах сім'ї та молоді міської ради Олексій Веремійчик зазначив, що міська влада намагається створювати хороші умови для дозвіддя дітей та молоді, залучаючи громадські організації. «Ми намагаємося дбати про діток не лише а й щодня. Сподіваюся шнє дійство усім сподобається», - сказав він.

На майдані працюють різні розважальні платформи: мастер-класи на будь-який смак та бажання; дитячий Fashion-показ від провідних дизайнерів м. Луцька; найбільша дитяча дискотека, музика якої припала до душі не лише юним поціновувачам, а й літнім людям. Особливо захоплюючим був вubble fest (парад мильних бульбашок). А ще тут розташувалися ярмарок дитячої продукції, цікаві інтерактиви. На учасників конкурсів та розваг чекали призи.

Головний партнер заходу - ТМ “ВІЛІЯ” (ТзОВ “ВОЛИНЬ-ЗЕРНО-ПРОДУКТ”). Найкраща компанія по зернопереробних процесах, на теренах нашої держави. Партнери - морозиво «Ласунка», перша медійна агенція свят Волині “Ранкова Команда”, магазин дитячого одягу “Чудо-Чадо”, магазин одягу “Кузя”, студія “Кулька-Булька”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ