З 1 червня у Чернігові працюватимуть пришкільні табори

З 1 червня у Чернігові працюватимуть пришкільні табори

02.06.17 12:18 0 604
З метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей влітку традиційно у місті розпочали свою роботу денні пришкільні табори. Працюватимуть вони у 34-х загальноосвітніх навчальних закладах м. Чернігова у період з 1 по 21 червня.

З цієї нагоди у Літньому театрі відбулася загальноміська урочиста лінійка відкриття пришкільних таборів з денним перебуванням та святковий концерт до Міжнародного дня захисту дітей.

Загалом понад 2000 дітей змістовно та з користю проведуть час під наглядом досвідчених педагогів. На юних відпочивальників чекають різноманітні виховні та розважальні заходи, цікаві екскурсії та зустрічі, конкурси, вікторини та змагання.

Батьки сплачуватимуть триразове харчування дітей: сніданок, обід та полуденок загальною вартістю 35 грн у день. 1973 дитини пільгових категорій харчуватимуться за кошти міського бюджету. Для цього з міської скарбниці виділено 967000 грн (35 грн в день на одну дитину).

Харчування школярів здійснюватиме комунальне підприємство Чернігівської міської ради "Шкільне". Меню визначається широким асортиментом страв та узгоджене з Головним санітарним лікарем м. Чернігова.

На базі пришкільних таборів з денним перебуванням організована робота 9 мовних таборіву СЗНЗ № 1, 2, 36, ліцеях № 15, № 22, ЗНЗ № 35, 19, колегіумі № 11. Крім того, у гімназії №31 працює літня школа хореографії.

Комунальні витрати оплачуватимуться за рахунок міського бюджету. Під час перебування у таборі діти знаходяться під наглядом шкільних медичних сестер. Особливу увагу приділено питанням дотримання техніки безпеки.

Пришкільні табори відпочинку – важлива складова у забезпеченні організованого відпочинку дітей під час канікул, що дозволяє вирішити працюючим батькам проблему змістовного дозвілля дітей, особливо молодшого шкільного віку. Досвід минулих років доводить, що діти залишаються задоволені своїм відпочинком у пришкільних таборах.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Утеплення зовнішніх стін ...

КОМЕНТАРІ