Які ремонтні роботи за кошти міста зроблять цього року в лікарнях і поліклініках Чернігова?

Які ремонтні роботи за кошти міста зроблять цього року в лікарнях і поліклініках Чернігова?

02.06.17 10:53 0 588
У Чернігові з травня розпочалися ремонти об'єктів бюджетної сфери - закладів освіти, охорони здоров'я, культури та спорту.

Зокрема, в міських закладах охорони здоров'я вже почалися та очікуються в цьому бюджетному році:

- У міській лікарні № 1 (пр. Миру, 44) наразі проводяться роботи з капітального ремонту внутрішніх мереж каналізації, водопроводу та ливневої каналізації 9-ти поверхового палатного корпусу. На виготовлення проекту та проведення цих ремонтних робіт з міського бюджету виділено майже 1,1 млн грн. Протягом літнього періоду в цьому ж корпусі заплановано зробити: капітальний ремонт зовнішніх стін, ремонт міжпанельних швів, заміну вікон на металопластикові, а також капітальний ремонт приміщень цивільної оборони на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні. Крім того, в поліклінічному відділенні № 3 цієї міської лікарні замінюють вікна на енергоефективні.

- На будівлі міської лікарні № 2 (вул. 1 Травня, 168) на сьогоднішній день здійснюється заміна м'якого покриття покрівлі на нове. Це капітальний ремонт, загальна вартість якого - близько 1,4 млн грн. Крім того, заплановано найближчим часом зробити ще й капітальний ремонт асфальтного покриття та ліфтів. На ці цілі з міського бюджету спрямовано понад 800 тис. грн.

- У поліклінічному відділенні міської лікарні № 3 (вул. Захисників України, 22) незабаром відремонтують покрівлю та замінять вікна на енергоефективні (близько 1,7 млн грн).

- В лікарні № 4 (вул. Текстильників, 36) заплановано зробити капітальний ремонт та гідрохімічне очищення системи опалення. Ці роботи коштуватимуть близько 140 тис. грн.

- У Чернігівському пологовому будинку (вул. 1 Травня, 172) проводиться повний демонтаж та відновлюючі роботи у двох операційних, відкриття яких заплановано на серпень поточного року. Загальна вартість робіт – близько 382 тис грн.

Крім всіх цих робіт, заплановані ще й такі: заміна дверей центрального входу жіночої консультації № 1 пологового будинку, укріплення фундаменту дитячої поліклініки № 1, капітальний ремонт будівлі та басейну дитячої поліклініки № 2. Загальна вартість цих робіт 3,5 млн грн.

Окрім того, біля будівлі поліклінічного відділення № 3 міської лікарні № 1 передбачена реконструкція прилеглої території, що буде здійснена в рамках реалізації проекту-переможця Бюджету участі (громадського бюджету).

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові на колегії ...
Наступна новина: Обзор лучших моделей ...

КОМЕНТАРІ