У Луцьку продовжується облаштування зупинок громадського транспорту

У Луцьку продовжується облаштування зупинок громадського транспорту

02.06.17 11:10 0 542
Перший заступник міського голови Григорій Недопад виступив в програмі “Відкрите місто”, яка транслювалася на телеканалі “Нова Волинь”. Під час ефіру лунали різноманітні питання від лучан щодо роботи житлово-комунальної сфери.

Жителі міста цікавились ситуацією з ремонтом вулиць Ковельська, Петра Маха, Петра Шума та Чекаліна.

Нині триває розробка проектно-кошторисної документації щодо ремонту вулиці Ковельської. Після цього буде проведено тендер на визначення підрядника та розпочнуться роботи.

Вулицю Петра Шума буде відремонтовано до середини липня, а Петра Маха і Чекаліна цьогоріч не ремонтуватимуть.

Крім того, лучани цікавились питанням капітального ремонту прибудинкових територій на проспекті Соборності, 38 та вулиці Кравчука, 12. Ці двори включені до переліку і цьогоріч будуть оновлені.

Тривають також роботи з облаштування зупинок громадського транспорту критими навісами, лавами та смітниками в місті продовжені в 2017 році. На цей час виготовлено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт двох зупинок громадського транспорту на вул. Львівській - “Автостанція №2” та на вул. Рівненській – “Автомобільний завод” загальною вартістю 14, 774 тис. грн. До кінця року такі ж зупинки будуть встановлені на проспекті Відродження та Львівській.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обзор лучших моделей ...
Наступна новина: Чернівці: Міський пляж ...

КОМЕНТАРІ