Напередодні професійного свята Степан Барна відзначив представників ЗМІ Тернопільщини

Напередодні професійного свята Степан Барна відзначив представників ЗМІ Тернопільщини

04.06.17 08:19 0 483
Урочистості з нагоди Дня журналіста відбулися 2 червня у Тернопільській обласній філармонії. Вже традиційно свято відзначається 6 червня — в день прийняття Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів, що відбулося у 1992 році.

Зі вступним словом до присутніх звернувся голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Саме завдяки вашій, представники ЗМІ, щоденній праці, мільйони читачів, глядачів і слухачів оперативно отримують об'єктивну інформацію. Від вашого професіоналізму та неупередженого висвітлення подій залежить формування громадської думки. Якщо ми десь не допрацьовуємо або помиляємося, ви вказуєте нам на це і робите таким чином все для того, щоб наша робота ставала досконалішою», — зазначив Степан Барна.

За його словами, влада Тернопільщини завжди залишатиметься відкритою та є була і буде для кожного справжнього журналіста надійним партнером.

«Кожен мій день починається з перегляду новин, щодня я відслідковую проблемні моменти. Десь бачу як хтось у людей відбирає землю, хтось забруднює став, бачу бездіяльність чи зловживання. Подібні факти завжди потребують швидкого реагування. Тож дякую кожному, хто працює лише чесно та доносить до людей правду. Проте баланс має бути завжди у всьому. Окрема подяка журналістам, які намагаються висвітлити й позитивні сторінки життя наших краян. У такий спосіб даєте віру в світле майбутнє нашої області і нашої держави», — зазначив Степан Барна.

У той же час він нагадав присутнім про представників ЗМІ, які зараз висвітлюють події на Сході. А також загиблих у зоні АТО військових журналістів, серед яких Віктор Гурняк, Дмитро Лабуткін, Олександр Орляк.

«Я переконаний, що пам'ять про їхній подвиг житиме у наших серцях вічно», — наголосив очільник області.

Під час урочистостей голова Тернопільської ОДА відзначив окремих представників ЗМІ Тернопільщини за їхній високий професіоналізм, сприяння розвитку інформаційного простору області та вагомий внесок у розвиток громадянського суспільства. Отож грамотами і тритомними енциклопедичними виданнями «Тернопільщина. Історія міст і сіл» Степан Барна нагородив:

- Колектив редакції Чортківської районної газети «Голос народу» (редактор Любомир Габруський);

- Колектив редакції Кременецької районної газети «Діалог» (редактор Вікторія Іваницька);

- Колектив редакції Теребовлянської районної газети «Воля» (редактор Анатолій Ткач);

- Колектив редакції Лановецької районної газети «Голос Лановеччини» (редактор Наталія Гамера);

- Колектив телекомпанії «TV-4» (генеральний директор Юлія Винокур);

- Колектив редакції газети «Номер один» (редактор Віталій Попович).

- Редактора творчо-виробничого об'єднання телепрограм філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Тернопільська регіональна дирекція» Ганну Василенко;

- Оглядача редакції «Свобода» Зоряну Деркач;

- Журналіста газети «Номер один» Тетяну Колеснік;

- Заступника головного редактора газети «Нова Тернопільська Газета» Дениса Лучку;

- Завідувача відділу творчо-виробничого об'єднання програм обласного радіо філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Тернопільська регіональна дирекція» Ірину Моргун;

- Редактора районної газети «Новини Шумщини» Аллу Омельчук;

- Завідувача відділу газети «Наш День» Юлію Томчишин.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перевізники Чернігова ...
Наступна новина: Рівненщина: на Сарненщині ...

КОМЕНТАРІ