Житомирський агроекологічний університет відзначив своє 95-річчя.

Житомирський агроекологічний університет відзначив своє 95-річчя.

04.06.17 09:10 0 488
Житомирський національний агроекологічний університет відзначає своє 95-річчя.

Привітати зі святом навчальний заклад завітала 2 червня, Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

«Кожен день народження – це момент, коли потрібно думати про майбутнє. І зважаючи на те, яких фахівців готує цей університет, він мусить бути націлений на майбутнє. Тому що саме галузь сільського господарства, наше ставлення до природи і до тих неймовірних багатств, які має Україна, спрогнозує, як далі ми будемо розвиватися. А цей розвиток може бути лише інноваційним», – зазначила Лілія Гриневич.

«Для університету дуже важливо пам'ятати про трикутник: освіта, наука і бізнес. Тут дуже важлива співпраця із аграрним бізнесом, який зацікавлений саме в нових технологіях і в таких фахівцях, які будуть їх впроваджувати», – наголосила ЛіліяГриневич.

За словами Міністра, за останні 2 роки університет піднявся на 20 позицій в рейтингу «ТОП-200 університетів України». Подальші перспективи університет буде мати, якщо входитиме в міжнародний контекст і буде прив'язуватися до великих завдань нової, європейської, модерної України.

Також привітали з днем народження навчальний заклад голова обласної ради Володимир Ширма, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, народні депутати України, керівництво міста.

Викладачі університету за високі досягнення у роботі отримали відзнаки від Міністерства освіти і науки, облдержадміністрації, обласної та міської рад.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Чернігівщині стартує ...

КОМЕНТАРІ