В Житомирській області до 9 червня приймаються проекти для випуску соціально значущої літератури у 2017 році

В Житомирській області до 9 червня приймаються проекти для випуску соціально значущої літератури у 2017 році

04.06.17 08:39 0 502
Житомирська облдержадміністрація до 9 червня приймає заявки для випуску соціально значущої літератури місцевих авторів у 2017 році за кошти обласного бюджету.

Для того, щоб подати книжковий проект, автор має заповнити лист-заявку, до якої додається електронний і роздрукований варіант відредагованого та зверстаного твору і рецензії на нього.

Не приймаються пропозиції на випуск офіційних, нормативно-практичних, рекламних творів, навчальних посібників, а також перевидань та багатотомних видань.

На підставі отриманих документів, що надійшли від авторів, формується проект переліку соціально значущої літератури місцевих авторів, який розглядає експертна рада. На засідання також запрошуються автори книговидавничих проектів, котрі презентують свої проекти, обґрунтовують їх соціальну значущість.

На основі критеріїв на соціальну значущість рада обирає книги, які будуть друкуватись за кошти обласного бюджету.

Договори на виготовлення книг укладатимуться з поліграфічними підприємствами відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі». Перед виготовленням книг рада затверджує сигнальні примірники видань.

Після друку книги місцевих авторів безкоштовно передаються у бібліотеки області.

Проекти від місцевих авторів приймаються управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної державної адміністрації до 9 червня 2017 року за адресою: 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 1.

Детально з умовами можна ознайомитись тут.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку заступники ...
Наступна новина: На Тернопіллі ухвалення ...

КОМЕНТАРІ