У Рівненській області засуджено чоловіка,який незаконно зберігав боєприпаси

У Рівненській області засуджено чоловіка,який незаконно зберігав боєприпаси

04.06.17 11:07 0 655
Прокуратурою Рівненської області забезпечено участь у судовому розгляді обвинувального акта стосовно 29-річного жителя м.Вінниця, який вчинив злочину сфері незаконного поводження з бойовими припасами та вибуховими речовинами.

Досудовим розслідуванням встановлено, а в суді доведено, що чоловік незаконно зберігав бойові припаси у своєму помешканні, однак жодних передбачених законодавством дозволів та документів у нього не було. Зберігалися боєприпаси у коробках та в прихованій ніші під шпалерами.

В рамках кримінального провадження, розпочатого раніше, оперативники Служби безпеки в Рівненській області провели обшук за місцем проживання вінничанина та вилучили з його квартири реактивні сигнальні та бойові патрони у кількості 16 штук , ручні гранати РГД-5 та Ф-1.

За результатом досудового розслідування підозрюваний уклав з прокурором угоду про визнання винуватості у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачене ч.1 ст.263 КК України, а саме – незаконного придбання та зберігання бойових припасів.

Рівненський міський суд, погодившись із позицією прокурора, визнав чоловіка винним у вчиненні злочину та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки. Одночасно, з урахуванням того, що підсудний свою вину визнав повністю та щиро розкаявся, до нього судом застосовано ст. 75 КК України та звільнено від відбування покарання з іспитовим строком тривалістю 2 роки з покладенням певних обов'язків.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі за ...
Наступна новина: Ігор Вонс: Створення ...

КОМЕНТАРІ