Волинь: за прокурорського втручання підрядник виконав оплачені з держбюджету роботи з будівництва дитсадка в селі Сереховичі на Старовижівщині

Волинь: за прокурорського втручання підрядник виконав оплачені з держбюджету роботи з будівництва дитсадка в селі Сереховичі на Старовижівщині

07.06.17 10:22 0 469
Завдяки принциповій позиції органів прокуратури Волині підрядник таки виконав умови договору про закупівлю робіт за державні кошти та здійснив роботи з будівництва дошкільного навчального закладу на загальну суму 1,6 млн. грн.

Встановлено, що приватне підприємство – переможець тендеру з виконання робіт по реконструкції приміщення інтернату ЗОШ І-ІІІ ступенів під дошкільний навчальний заклад у селі Сереховичі Старовижівського району, попри те, що передбачені договором роботи не було виконано, подало до управління капітального будівництва Волинської ОДА фіктивні документи й отримало бюджетні кошти за їх виконання.

За фактом службового підроблення Ковельською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження та в подальшому пред’явлено позов до підприємства про зобов’язання виконати передбачені договором роботи на суму 1,6 млн. грн.

Ухвалою господарського суду Волинської області провадження у справі припинено у зв’язку із добровільним виконанням приватним підприємством вимог прокурора.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За незаконний збут ...
Наступна новина: На Житомирщині з початку ...

КОМЕНТАРІ