В Луцьку депутати підтримали проведення реконструкції одного з корпусів школи - інтернату на вулиці Дубнівській

В Луцьку депутати підтримали проведення реконструкції одного з корпусів школи - інтернату на вулиці Дубнівській

07.06.17 12:09 0 663
Депутати Олександр Кравченко, Богдан Богонос, Микола Дендіберін, Сергій Була та Борис Смаль працювали у складі постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Головував депутат Борис Смаль, зазначивши, що на порядку денному - питання, що стосуються бюджету міста Луцька, які водночас винесені на розгляд виконавчого комітету міської ради. Також Борис Смаль привітав присутніх журналістів із професійним святом.

Спершу депутати розглянули питання про перерозподіл видатків бюджету міста. Заступник директора департаменту фінансів та бюджету Людмила Гаврилевська повідомила, що проектом рішення передбачено збільшити видатки на виготовлення проектно-кошторисної документації у сумі 380 тисяч гривень на реконструкцію корпусу №3 Луцького НВК “Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів - правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою” на вулиці Дубнівській. Тут планують побудувати дошкільний навчальний заклад на 225 місць.

Під час обговорень депутати наголошували, що у мікрорайоні вулиці Дубнівської необхідно побудувати ще один дитячий садок. Тому члени комісії рекомендували підтримати рішення виконавчого комітету в частині перерозподілу видатків бюджету міста.

Також члени комісії рекомендували виконавчому комітету підтримати проект рішення про відшкодування відсоткових ставок за залученими кредитами для об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тячівською місцевою ...
Наступна новина: Прокуратура Закарпатської ...

КОМЕНТАРІ