В Луцьку “Чарівний світ дитинства” визначив переможців

В Луцьку “Чарівний світ дитинства” визначив переможців

07.06.17 12:36 0 732
Цими вихідними спорткомплекс Луцького національного технічного університету заполонили юні гімнастки, учасниці ІХ-го благодійного турніру з художньої гімнастики “Чудовий світ дитинства”, присвяченого Міжнародному Дню захисту дітей. Організаторами змагань традиційно є федерація гімнастики Волині та управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

До Луцька завітало понад двісті учасників віком від 4 до 16 років з Рівного, Яготина, Львова, Києва, Хмельницького та Луцька. Наше місто представляли спортсменки відділень гімнастики художньої ДЮСШ №2 , ДЮСШ "Спартак" і клубу "Фаворит".

На урочисте відкриття турніру завітали почесні гості - заступник міського голови Костянтин Петрочук, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, ректор ЛНТУ Петро Савчук, головний спеціаліст страхової компанії "Княжа" Жанна Маруда та представник благодійного фонду "Стоп рак" Наталія Нестеренко. Вони привітали учасників та побажали їм показати високі результати.

Потому глядачі мали можливість насолодитися виступами як зовсім юних чотирирічних грацій, так і провідних спортсменок країни, які виступали по програмі кандидатів та майстрів спорту.

Варто зазначити, що турнір став хорошою підготовкою найсильніших спортсменок до Чемпіонату України.

З підсумковими результатами можна ознайомитися тут.

На урочистому закритті з словами подяки спортсменам, тренерам, батькам та спонсорам за організацію та проведення турніру, виступили голова федерації гімнастики Волині Тетяна Фігель та начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, який і вручив представнику фонду "Стоп рак" Наталії Нестеренко кошти у сумі 7388 грн., які були зібрані під час змагань та будуть використані для придбання ліків для онковорих дітей. Потому відбулася церемонія нагородження переможців та призерів турніру.

Організатори турніру, спортсмени та тренери висловлюють слова вдячності спонсорам, які сприяли чіткій організації та проведенню турніру в нашому місті: страховій компанії "Княжа"; приватній броварні "Карабас Барабас"; ТзОВ "Апельсин"; ТзОВ "Водограй" ТМ "Червона калина", ТМ "Радивилів", ТМ "Дмитрук"; ТМ "Чиста вода", ТМ "Радивилів", депутату Луцької міської ради Євгену Ткачуку та дизайнерській студії "Три рози".

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ