Майже 4,5 млн грн податків не сплатило підприємство,яке оптом реалізовувало побутовою хімію     Прокуратурою Закарпатської області,спільно з співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області викрито службовців одного із підприємств,яке ухи

Майже 4,5 млн грн податків не сплатило підприємство,яке оптом реалізовувало побутовою хімію Прокуратурою Закарпатської області,спільно з співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області викрито службовців одного із підприємств,яке ухи

07.06.17 10:36 0 585
Прокуратурою Закарпатської області, спільно з співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області викрито службовців одного із підприємств, яке ухилилося від сплати податків на суму майже 4,5 млн. грн.

В ході розслідування кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів) в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 212 КК України) встановлено, що посадовці підприємства, яке займалося неспеціалізованою оптовою торгівлею, умисно ухилилися від сплати податків в особливо великих розмірах.

У 2016 – 2017 роках службові особи підприємства не відобразили в бухгалтерському та податковому обліку фактичні об’єкти оподаткування від реалізації імпортованих та придбаних на території України товарів (побутової хімії), що призвело до ненадходження до бюджету податків на загальну суму близько 4,5 млн. грн.

Відтак, в офісних та складських приміщеннях підприємства проведено 6 обшуків, за результатами яких вилучено майже 74 тони побутових миючих засобів загальною орієнтовною вартістю понад 1,3 млн. грн., тару, етикетки та контретикетки, відеореєстратори і документи фінансово-господарської діяльності.

Довідково: ч.3 ст. 212 КК України - карається штрафом від п'ятнадцяти тисяч до двадцяти п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Григорій Шергей: ...
Наступна новина: Волиняни постануть перед ...

КОМЕНТАРІ