Тячівською місцевою прокуратурою виявлено розтрату бюджетних коштів під час проведення реконструкції корпусу одного із районних закладів охорони здоров’я    Як повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір,прокуратурою,спільно із праців

Тячівською місцевою прокуратурою виявлено розтрату бюджетних коштів під час проведення реконструкції корпусу одного із районних закладів охорони здоров’я Як повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір,прокуратурою,спільно із праців

07.06.17 11:51 0 671
Як повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір, прокуратурою, спільно із працівниками Тячівського МРВ УСБУ в Закарпатській області, встановлено, що у 2015 році між районним закладом охорони здоров’я та суб’єктом господарювання, було укладено договір на здійснення реконструкції закладу охорони здоров»я, в якому була зазначена вартість – понад 6 млн. гривень. У цей же період у вказаному медичному закладі проводились також інші ремонтні роботи на які загалом було витрачено близько 10 млн. грн.

Проте, встановлено, що обсяги виконаних робіт не відповідають даним, зазначеним у проектно-кошторисній документації та актам виконаних робіт.

Відтак, враховуючи наведене, прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах (ч.4 ст. 191 КК України).

Згідно санкції вказаної статті винним особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: у суботу,10 ...
Наступна новина: В Луцьку депутати ...

КОМЕНТАРІ