Як знайти домашнього майстра?

Як знайти домашнього майстра?

07.06.17 09:20 0 1518

Наявність власної квартири, має на увазі завжди мати під рукою хорошого домашнього майстра. Адже робота по дому однозначно знайдеться: періодично потрібно вирішувати проблеми з електропроводкою, сантехнікою, ремонтувати відпадаючі дверцята шафи, підключати куплену побутову техніку.

Все це вимагає не тільки часу, а й знань. Тому багато сучасних власники квартир не вникають в такі тонкощі, вважаючи за краще наймати фахівців. Домашній майстер - так називають людину, яка може вирішити будь-які вузькоспеціалізовані побутові питання. І саме він дозволяє швидко і без витрат особистого часу утримувати житло в стабільно комфортному стані. До речі, в Києві викликати домашнього майстра до себе додому можна скориставшись сервісом http://sifon.in.ua/.

Стандартні послуги домашнього майстра

Прийнято вважати, що стандартний перелік включає послуги електрика, сантехніка та мебляра. Це логічно, тому що саме такі напрямки затребувані серед власників житла. Але насправді послуги домашнього майстра можуть мати на увазі більш широкий спектр робіт: наприклад, установку бойлера, підключення пральної машини або елементарне «вбивання цвяха» для того, щоб повісити картину або прикріпити кронштейн під техніку. Слід розуміти, що «домашній майстер» - загальне поняття. Насправді ця людина є кваліфікованим:

  • електриком, який вміє лагодити, прокладати проводку, підключати світильники, встановлювати розетки і техніку;
  • сантехніком, який здатний встановити обладнання, провести комунікації, виконати ремонт;
  • столяром, який потрібний переважно для ремонту або реставрації меблів, а також для складання виробів;
  • майстром по дрібному ремонту, якого можна наймати для невеликих доручень (прикріпити карниз, навісити поличку, щось підфарбувати або приклеїти);
  • майстром по ремонту квартир.

Три фактори вибору домашнього майстра

Вибираючи помічника, багато хто боїться помилитися і найняти або відверто некомпетентного майстра, або шахрая. На жаль, на тлі досвідчених фахівців таких горе-помічників теж дуже багато. На жаль, звичний вибір фахівця по оголошенню не дозволяє уникнути ризиків. Однак є кілька факторів, що дозволяють правильно підібрати професіонала:

  1. Відношення до роботи. Воно виражається в пунктуальності, акуратному зовнішньому вигляді, ввічливому спілкуванні, наявності власних інструментів, вивченні сучасних тенденцій. Це помітно при першому спілкуванні з фахівцем;
  2. Компетентність. Професіонал ніколи не обіцяє вирішити проблему без попередньої особистої оцінки ситуації, пропонує кілька варіантів (якщо це можливо), йде назустріч клієнту, а не намагається «зірвати куш» на кожному замовленні;
  3. Рекомендації. У майстра з досвідом завжди є клієнти, готові порекомендувати його і відгукнутися про якість його послуг.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ