Плазмотерапія (плазмоліфтінг): Що це таке?

Плазмотерапія (плазмоліфтінг): Що це таке?

07.06.17 11:33 0 1426

Постійний розвиток естетичної медицини, безперервний пошук нових, більш ефективних і безпечних методів корекції вікових змін і недоліків шкіри обличчя та тіла веде до появи процедур, які відкривають набагато більші можливості для збереження молодості, здоров'я і краси, ніж раніше. Однією з таких процедур є мезотерапія плазмою або плазмотерапія (плазмоліфтінг). Далі, ми поговоримо про цю процедуру більш детально і розповість нам про неї Ахмеров Ренат - творець технології Plasmolifting™.

Плазмотерапія, по своїй суті, вельми схожа з процедурами класичної мезотерапії і біоревіталізації, однак замість гіалуронової кислоти і додаткових компонентів мезотерапевтичного коктейлю, під шкіру пацієнта вводиться його власна плазма крові, збагачена тромбоцитами. Лікування засноване на власних ресурсах організму, а тому не викликає відторгнення, алергічних реакцій, повністю засвоюється тканинами і є більш ефективним в порівнянні з іншими мезотерапевтичними методами.

В естетичній медицині плазмоліфтинг з успіхом застосовують у:

  • трихології (для лікування алопеції, запобігання випадіння та порідіння волосся, стимуляції росту та поліпшення якості волосся);
  • косметології обличчя (для корекції зморшок, вікових змін шкіри, ліфтингу шкіри обличчя і омолодження, лікування акне, постакне, вугрової хвороби, поліпшення загального стану шкіри пацієнта);
  • косметології тіла (для видалення розтяжок, поліпшення загального стану шкіри пацієнта).

Як проходить процедура?

Лікування починається з консультації лікаря і здачі загального аналізу крові. Також перед процедурою рекомендується пройти 2-3 сеанси внутрішньовенних інфузій з озоном, щоб оздоровити кров, прибрати з неї хвороботворні бактерії та інфекції, активізувати тромбоцити для більш ефективної регенерації клітин і тканин.

Під час процедури плазмотерапіі у пацієнта беруть кров (близько 20 мл вранці натщесерце) і поміщають її в спеціальний апарат - центрифугу. Там кров ділиться на фракції, одна з яких - збагачена тромбоцитами плазма. Приготовану сироватку відразу ж вводять в оброблювану зону на обличчі, тілі або волосистій частині голови. Завдяки факторам росту, введені тромбоцити стимулюють ріст і оновлення клітин шкіри, змушуючи їх працювати активно, правильно і без збоїв, тобто так, як в молодому, здоровому організмі.

Область застосування

Даний метод ідеально підходить для лікування шкіри голови і стану волосся пацієнта:

  • Достатньо всього двох сеансів, щоб випадання волосся припинилося;
  • 5-6 сеансів, щоб значно поліпшити стан шкіри, стимулювати ріст нового волосся (до 6 см в місяць), відновити структуру і щільність кожної волосини;
  • а при проходженні курсу з 12 сеансів плазмотерапія повністю позбавляє пацієнтів від алопеції.

Волосся стає щільними, густими, припиняється його випадіння і відновлюється ріст в уражених місцях.

Метод також прекрасно зарекомендував себе при корекції таких естетичних недоліків, як:

  • зморшки;
  • втрата шкірою тонусу;
  • сухість;
  • гіперпігментація;
  • розширені пори;
  • акне;
  • постакне;
  • розтяжки.

Плазмотерапія проводиться, як правило, курсом від 3 до 12 сеансів з періодичністю один раз в 7 днів. Вже після першої процедури результат стає очевидним і зберігається протягом 6-12 місяців.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Чернігівській міській ...
Наступна новина: Луцьк: у суботу,10 ...

КОМЕНТАРІ