У Харкові представили туристичний потенціал Луцька

У Харкові представили туристичний потенціал Луцька

08.06.17 09:09 0 507
В рамках туристичних виставок, що відбулися у Харкові (Україна) та Любліні (Республіка Польща), управлінням туризму та промоції міста Луцької міської ради та КП «Центр туристичної інформації та послуг» було презентовано туристичний потенціал Луцька.

Так, 2-3 червня 2017 року відбулась туристична виставки «Харківщина: туристичні відкриття», на якій було представлено і місто Луцьк. Виставка ознайомила відвідувачів (туристичні фірми, потенційних туристів, представників туристичного бізнесу) із новинками та трендами туристичного сезону 2017 року, туристичними можливостями міст і регіонів України, а також інших країн, допомогла у плануванні подорожей та формуванні туристичних маршрутів/продуктів.

Наше місто Луцьк у Харкові представила менеджер з туризму КП «Центр туристичної інформації та послуг» Ірина Ковальчук.

У рамках святкування 700-річчя м. Любліна 2-4 червня 2017 року відбулася туристична ярмарка «Lubelskie Targi turystyczne», котра згуртувала туристичні цікавинки з України, Польщі та Іспанії. В ході виставки відвідувачі більше дізналися про Луцьк та Волинь, отримали цікавий, пізнавальний роздатковий матеріал (буклети, брошури, мапи, інформаційні матеріали партнерів) для подальшого використання у плануванні своєї подорожі до Луцька та Волинського краю.

Місто Луцьк у Любліні представили директорка КП «Центр туристичної інформації та послуг» Катерина Теслюк у партнерстві із виконавчим директором ГС «Туристичний альянс Луцька», керівником туристичної агенції «Нові мандри» Віталієм Новицьким.

Управління туризму та промоції міста

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ