В Луцьку ігор Поліщук вручив ордер на квартиру учаснику АТО Олександру Шульгану

В Луцьку ігор Поліщук вручив ордер на квартиру учаснику АТО Олександру Шульгану

08.06.17 12:09 0 515
Засідання виконавчого комітету міської ради розпочалося з приємної події. Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук вручив ордер на двокімнатну квартиру учаснику АТО, інваліду війни Шульгану Олександру Івановичу.

Потому він вручив посвідчення новообраним членам виконавчого комітету: Валерію Корпачу, Григорію Недопаду, Олександру Рачкову, Олександру Серватовичу, Ігорю Алєксєєву.

Члени виконкому прийняли рішення про перерозподіл видатків бюджету міста. Заступник директора департаменту фінансів та бюджету Людмила Гаврилевська пояснила, що перерозподіл коштів відбувається в межах головного розпорядника у зв'язку з виробничою необхідністю. За її словами, потрібно повести перерозподіл видатків бюджету розвитку спеціального фонду бюджету міста управлінню капітального будівництва, збільшивши видатки на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію корпусу №3 ЗОШ-інтернат – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою під дошкільний навчальний заклад в сумі 380 000 грн за рахунок зменшення видатків на виготовлення проектно-кошторисної документації на нове будівництво ДНЗ №15.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Триває досудове ...
Наступна новина: Електрогенератори: Чому ...

КОМЕНТАРІ