Електрогенератори: Чому варто придбати дизельний?

Електрогенератори: Чому варто придбати дизельний?

08.06.17 12:27 0 1762

Електрогенератори, що працюють за принципом формування електроенергії шляхом спалювання палива в двигуні внутрішнього згоряння і отримання його електричним генератором. Генератори відрізняються не тільки видом використовуваного пального, а й розмірами, потужністю, а також типом генерується електричного струму.

Всі електричні генератори ділять на:

  • дизельні;
  • бензинові;
  • цифрові;
  • а також газогенератори.

Найбільш популярними є перші 2. Ми ж радимо зупинити свій вибір на дизельному генератору і зараз ви зрозумієте чому. До речі, подивитись характеристики і ціну такого електрогенератора можна на сайті https://tools-market.com.ua/.

Дизель генератори

Вони являють собою електростанцію, що використовує дизельний двигун. Вона застосовується в якості аварійного або основного джерела електричної енергії. Такі двигуни, як правило, мають високий ресурс роботи, але через високу вартість дизельного мотора, такі електростанції не набули дуже широкого поширення в якості джерела резервного постачання електроенергії.

Дехто помилково вважає, що дизель генератори видають набагато більше шуму, ніж бензинові аналоги. Проте, таке явище спостерігається лише при роботі агрегату на холостих обертах. У робочому ж режимі різниці між цими двома станціями практично немає. Шум, витікаючий від дизель генератора може свідчити або про неправильну експлуатацію, або про наявність в пристрої якихось несправностей.

Дизельна електростанція буде коштувати трохи дешевше електростанції, що працює на бензиновому паливі, хоча і не на багато, різниця в ціні становить близько 20 %. Крім цього, відбувається економія коштів завдяки гарній теплотворній здатності «соляри»: в дизельної станції витрата палива приблизно на одну третину менша, ніж у бензинової.

Причому, гарантований термін служби дизельної електростанції при правильній її експлуатації приблизно в 2 рази довше бензинової. Однак запчастини на неї, і вартість ремонту коштуватимуть більше. Але, якщо порівнювати всі моменти, то дизельна електростанція кінцевому в результаті обійдеться дешевше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Луцьку ігор Поліщук ...
Наступна новина: Прокуратура Волині ...

КОМЕНТАРІ