На Волині в ході розслідування діяльності конвертаційного центру викрито 100 фіктивних підприємств та повернуто у держбюджет понад 3 млн грн

На Волині в ході розслідування діяльності конвертаційного центру викрито 100 фіктивних підприємств та повернуто у держбюджет понад 3 млн грн

09.06.17 11:17 0 544
Завдяки ефективному процесуальному керівництву прокуратури Волинської області викрито підпільний конвертаційний центр, який був створений організованою злочинною групою на Волині та здійснював свою діяльність на території всієї України.

На даний час трьом особам повідомлено про підозру у вчиненні в складі організованої групи фіктивного підприємництва, пособництві в ухиленні від сплати податків на суму понад 1,5 млн грн, а також в підробленні офіційних документів (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 205, ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 212, ч. 3 ст. 28 ч. 3 ст. 358 КК України).

У ході досудового розслідування вже відшкодовано до державного бюджету України понад 3 млн грн, ще на 4 млн грн накладено арешт, викрито близько 100 фіктивних підприємств, директорів чотирьох із них уже засуджено та відносно трьох обвинувальні акти скеровано до суду.

Тривають податкові перевірки ще 300 суб’єктів господарювання реального сектору економіки, які скористались незаконними послугами конвертаційного центру.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Факт побиття ...

КОМЕНТАРІ