Представники профспілкового комітету КП “Луцьке підприємство електротранспорту” звернулися до міської ради із вимогою звільнити директора Ігоря Грицюка

Представники профспілкового комітету КП “Луцьке підприємство електротранспорту” звернулися до міської ради із вимогою звільнити директора Ігоря Грицюка

09.06.17 08:07 0 531
До секретаря Луцької міської ради, виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука звернулися представники профспілкового комітету Первинної профспілкової організації Вільної профспілки залізничників України КП “Луцьке підпримство електротранспорту” з вимогою негайно звільнити Ігоря Грицюка із посади директора Луцького підприємства електротранспорту.

“За час своєї роботи директор КП “Луцьке підприємство електротранспорту” Грицюк І. В. всіма своїми діями довів, що не здатний обіймати займану ним посаду. Кількість тролейбусів на підприємстві за час керування Грицюка І. В. постійно зменшується, їхній технічний стан погіршується, що відповідно впливає на безпеку пасажирів. Відрядження за кордон щодо закупівлі вживаних тролейбусів результату не принесли. До того ж, через зверхнє і зневажливе ставлення, погрози та постійний безпідставний тиск на працівників, а також незаконне звільнення профспілкового діяча та голови страйкового комітету підприємства Черчика А.Д., директор повністю втратив довіру колективу. На сьогоднішній день на КП “Луцьке підприємство електротранспорту” через масові звільнення суттєво відчутна нестача кадрів, фахівців різних службових підрозділів, що також впливає на безпеку руху транспорту у місті та організацію діяльності підприємства вцілому.

Порушення директором колективно-трудового договору, затримка та відсутність підвищення заробітної плати працівникам, що передбачено Міністерством соціальної політики та Міністерством інфрастуктури, несплата коштів у пенсійний фонд. Усі ці та інші фактори змушують нас звернутись до Вас з проханням розірвати контракт між міською радою та Грицюком Ігорем Вікторовичем (підстава: стаття №33 Закону України “Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності”). Встановити дату проведення відкритого конкурсу на призначення директора КП “Луцьке підприємство електротранспорту” та врахувати думку колективу при його призначенні”, - йдеться у зверненні.

До звернення також додано й протокол засідання профспілкового комітету Первинної профспілкової організації Вільної профспілки залізничників України КП “Луцьке підприємство електротранспорту” від 05.06.2017 року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Постельное белье "Вилюта"
Наступна новина: За втручання прокуратури ...

КОМЕНТАРІ