Відбулася позачергова 25-а сесія Луцької міської ради

Відбулася позачергова 25-а сесія Луцької міської ради

09.06.17 08:57 0 551
Депутати зібралися на позачергову 25-у сесію Луцької міської ради. До порядку денного було внесено лише одне питання “Про виконання постанови Луцького міськрайонного суду від 02.06.2017 в адміністративній справі №161/4390/17”.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук виступив доповідачем з вищезазначеного питання. Він повідомив, що Луцька міська рада отримала текст постанови Луцького міськрайонного суду щодо поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря міської ради. Потому зачитав текст документу.

Ігор Поліщук також озвучив присутнім висновок юридичного управління щодо порядку виконання постанови Луцького міськрайонного суду.

Крім того, він ознайомив присутніх й з Ухвалою Луцького міськрайонного суду щодо виправлення помилок у Постанові. За його словами, виправлення у рішеннях суду допустимі, але, згідно чинного законодавства, лише описок чи арифметичних помилок. Ігор Поліщук вважає, що виключення з тексту Постанови суду двох абзаців навряд чи є опискою. На його переконання, такі дії є ненормальними і він не розуміє дій судді. Ігор Поліщук повідомив присутніх, що подана апеляційна скарга до Луцького міськрайонного суду на цю Ухвалу.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови наголосив, що за час своєї юридичної практики не пригадує такого, що з рішення суду викидалось два абзаци і це подавалось як виправлення помилок.

Ігор Поліщук вважає такі дії судді неприпустимими і переконаний, що відповідні вищі контролюючі органи повинні вивчити цю ситуацію.

Запитання до доповідача виникли у депутатів Сергія Були та Микити Рабана. Потому, обранці перейшли до голосування. Однак голосів для прийняття рішення щодо поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради не вистачило.

Ігор Поліщук, підсумовуючи засідання, наголосив, що якби на сесію прийшли представники фракцій “Самопоміч”, ВО “Свобода”, “БПП Солідарність” та “Народного контролю”, які проігнорували позачергову сесію, то рішення могло б бути прийнятим.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У травні на Тернопіллі ...
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ