За втручання прокуратури Рівненщини недобросовісний орендар поверне державі 117 га землі вартістю понад 1 млн грн

За втручання прокуратури Рівненщини недобросовісний орендар поверне державі 117 га землі вартістю понад 1 млн грн

09.06.17 08:25 0 584
Господарський суд Рівненської області 29.05.2017 визнав обґрунтованими доводи органів прокуратури Рівненської області та задоволив їх позовні вимоги про розірвання між районною державною адміністрацією та одним із ТОВ договору оренди земельної ділянки вартістю понад 1 млн грн і повернення її державі.

Йдеться про землі сільськогосподарського призначення площею 117 га, що розташовані за межами с.Бронне Березнівського району.

Доведено, що суб'єкт господарювання усунувся від виконання договірних зобов'язань та системно не сплачував орендну плату за користування земельною ділянкою, що призвело до ненадходження до державного бюджету значних сум коштів.

З цих підстав та з метою захисту інтересів держави у сфері земельних правовідносин Сарненська місцева прокуратура Рівненської області звернулася до суду із відповідним позовом, який задоволено у повному обсязі.

Таким чином, за реагування органів прокуратури Рівненської області державі повернуто земельну ділянку площею 117 га вартістю понад 1 млн грн.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ