В Житомирській області ігор Гундич підписав договір з національною академією державного управління

В Житомирській області ігор Гундич підписав договір з національною академією державного управління

10.06.17 08:49 0 432
Президент Національної академії державного управління при Президентові України Василь Куйбіда і голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич підписали Договір про співробітництво між академією і Житомирською ОДА на 2017-2022 рр.

Зустріч відбулася вчора, 7 червня 2017 року.

Василь Куйбіда та Ігор Гундич домовилися про співпрацю щодо підготовки фахівців з публічного управління, зокрема, у галузі знань «Управління та адміністрування», підвищення кваліфікації та спеціалізації кадрів, а також у сфері наукової діяльності.

«Вчитися ніколи не пізно. Перевірив на власному досвіді. Адже зараз і сам навчаюся в Національній академії державного управління при Президентові України. Будемо підвищувати фаховий рівень й інших наших держслужбовців», – зазначив Ігор Гундич.

У рамках договору, буде здійснюватися підготовка фахівців з публічного управління, представників Житомирської обласної державної адміністрації будуть залучати до проведення викладацької та наукової роботи в Національній академії, рецензування навчальних планів, програм, випускних кваліфікаційних робіт, до участі у науково-дослідних проектах, науково-практичних конференціях, семінарах тощо.

Крім того, академія проводитиме наукові дослідження методів та інструментів для формування та ефективної реалізації ОДА регіональної економічної політики, складатиме наукові записки, доповіді, а обласна адміністрація прийматиме у себе магістрів для проходження практики.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 16 червня у Тернополі ...
Наступна новина: Волинські прокурори ...

КОМЕНТАРІ