На Тернопільщині провели вивчення роботи апарату Підгаєцької РДА

На Тернопільщині провели вивчення роботи апарату Підгаєцької РДА

10.06.17 09:57 0 547
Заступник голови - керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Ігор Вонс перевірив роботу апарату Підгаєцької РДА. Спеціально для вивчення цього питання було створено робочу групу.

Зокрема, робоча група мала на меті з'ясувати дотримання основних постулатів у діяльності райдержадміністрації, які впливають на ефективність та результативність роботи, а також перевірити стан роботи районної адміністрації, роботу консультативних та дорадчих органів при заступниках голови РДА та їх взаємодію з органами місцевого самоврядування.

Власне, перелік питань для вивчення діяльності Підгаєцької РДА складався із 12 пунктів. Серед них – планування роботи райдержадміністрації; практика підготовки та проведення засідань колегії; розгляд питань роботи з кадрами в РДА; перелік питань щодо здійснення контролю; питання перевірки роботи з документами; робота із зверненнями громадян; стан нормативно-правового забезпечення діяльності РДА; стан роботи з питань запобігання та виявлення корупції; робота щодо мобілізаційної підготовки та рівня мобілізаційної готовності; а також стан організації роботи з ведення Державного реєстру виборців.

Вивчення роботи апарату Підгаєцької РДА проводилося в обсязі завдань структурних підрозділів апарату. Матеріали ж перевірки мають бути надіслані в організаційний відділ апарату Тернопільської облдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Дні Чернігова в ...
Наступна новина: Учасники АТО із Луцька ...

КОМЕНТАРІ