На Вінничині за вбивство вахтера Ладижинського коледжу злочинця засуджено на 9 років

На Вінничині за вбивство вахтера Ладижинського коледжу злочинця засуджено на 9 років

10.06.17 11:17 0 787
Ладижинським відділом Бершадської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно 23-річного жителя м. Кривий Ріг, який позбавив життя вахтера Ладижинського коледжу ВНАУ.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 3 березня 2017 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, обвинувачений умисно наніс численні удари вахтеру, яка забороняла йому покидати гуртожиток, спричинивши їй тяжкі тілесні ушкодження, від яких в подальшому настала смерть потерпілої.

Завдяки принципової позиції державного обвинувача Бершадської місцевої прокуратури та зібраними під час досудового розслідування доказами під час судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою вину у вчиненому злочині та не оспорював фактичних обставин кримінального правопорушення.

Вироком Ладижинського міського суду вказаного громадянина визнано винним в умисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, тобто у вчиненні тяжкого злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України, та призначено покарання за вчинене – у виді 9 років позбавлення волі.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 121 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині за ...
Наступна новина: В Луцьку податкова ...

КОМЕНТАРІ