"Дні Чернігова в Одесі"

"Дні Чернігова в Одесі"

10.06.17 09:52 0 578
10 - 11 червня - "Дні Чернігова в Одесі", які проходитимуть у рамках «Програми розвитку туризму та промоції Чернігова у 2017-2018 роках».

Цей новий проект спрямований на популяризацію туристичного потенціалу міста, формування іміджу Чернігова як привабливого туристичного міста, залучення додаткового туристичного потоку до міста та налагодження партнерських та дружніх взаємовідносин між містами України.

Під час проведення днів Чернігова в центральному парку ім. Т. Г. Шевченка в Одесі буде представлена концертна програма за участю ансамблю народних інструментів "Фортіссімо" та оркестру військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України. Також будуть представлені сувенірні творчі вироби чернігівських майстрів.

В Туристичному інформаційному центрі Одеси відбудеться зустріч начальника управління культури та туризму Чернігівської міської ради, начальника та головного спеціаліста відділу туризму та промоції міста, а також представників туристичного активу Чернігівщини з директором ТІЦ в Одесі та 20 туроператорами Одещини. На зустрічі будуть презентовані туристична дестинація Чернігова та 5 туристичних продуктів для залучення туристів із Одеси. Під час зустрічі будуть також розіграні подарунки.

Довідково:

Військово-музичний центр Сухопутних військ Збройних Сил України сформований у серпні 2003 року. Начальником центру-художнім керівником якого є заслужений артист України підполковник Олександр Шевчук.

З початку свого існування колектив веде активну службову та концертну діяльність: обслуговування офіційних церемоніалів на державному рівні, участь у військових парадах на Хрещатику, покладанні квітів, зустрічах та проводах закордонних державних делегацій.

Військовий оркестр та балет є представником українського мистецтва на міжнародній арені: м. Кромержіж (Чехія) ,м.м. Штудгарт, Менінгем, Брауншвейг, Зіген, Оберхаузен (Німеччина), м.Санкт-Петербург, Тамбов (Росія), мм Жіве та Сент-Кантен (Франція), Модена (Італія).

Ансамбль народних інструментів «Fortissimo»був створений в 2010 році на базі Чернігівської міської школи мистецтв.

В репертуарі ансамблю - популярні твори сучасних композиторів, розраховані на різні категорії слухачів. Створення колективу – це показник високої якості педагогічної діяльності викладачів, постійного самовдосконалення та розвитку у напрямку виконавства. Колектив є постійним учасником міських свят. Керівники ансамблю викладачі школи Решетник Ірина Євгенівна та Ільченко Наталія Миколаївна.

Ансамбль має творчі здобутки: І місце на Всеукраїнському конкурсі «Поліський вернісаж», м. Семенівка, І місце на Міжнародному конкурсі «Perpetuum mobile», м. Дрогобич, Гран - прі на Міжнародному конкурсі «Київський колорит», м. Київ, Гран - прі на Всеукраїнському конкурсі «Барви Полтави», м. Полтава

У концерті також виступатиме Дует «Ekkanto vivo» (Анатолій Пряхін та Дарина Гуменюк), який працює у складі ансамблю народних інструментів «Fortissimo».

Прес-служба Чернігівської міської ради за інформацією управління культури та туризму міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: 11 травня ФК ...
Наступна новина: На Тернопільщині провели ...

КОМЕНТАРІ