Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук відвідав фестиваль духовної пісні «Волинський Благовіст»

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук відвідав фестиваль духовної пісні «Волинський Благовіст»

12.06.17 10:25 0 554
Сьомий Всеукраїнський фестиваль духовної пісні «Волинський Благовіст» відбувся у Луцьку. Захід організовано з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Метою проведення фестивалю традиційно є молитва за дітей- сиріт, дітей з особливими потребами, організація цікавого дозвілля для них, а також благодійний збір коштів для усіх знедолених дітей Волині.

Гала –концерт «Волинського Благовісту» зібрав у залі Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка велику кількість гостей. Святкове дійство відвідали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, представники духовенства, поціновувачі духовної пісні та громадськість міста.

Під час урочистого відкриття із вітальним словом до присутніх звернувся виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук. “Приємно що у Луцьку проводиться фестиваль духовної пісні, добра та милосердя. У ці непрості часи, які зараз переживає Україна, багатьом із нас не вистачає саме цього милосердя та любові. Тому давайте станемо добрішими один до одного та до тих, хто цього потребує. Бажаю усім вам міцного здоров'я, мирного неба та Божого благословіння на добрі справи”, -сказав він.

Заступник голови Волинської облдержаміністрації Світлана Мишковець побажала усім любові, поваги та підтримки.

Від імені учасників волонерського руху "Меценати для солдата” глибоку вдячність священнослужителям висловив координатор проекту Руслан Теліпський. Він подякував за духовну та фінансову підтримку організаторам фестивалю - Волинській єпархії УПЦ.

Для гостей фестивалю розпочалася цікава та насичена концертна програма.

Також у рамках фестивалю відкрито унікальну фотовиставку багатодітних сімей священнослужителів Волинської єпархії УПЦ, на якій зображені великі та дружні родини священиків.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: керівники міста ...
Наступна новина: На Тернопіллі cпівчуття ...

КОМЕНТАРІ