Запрошуємо на унікальну прес-зустріч “ПриватБанк - ділимось найкращим!

Запрошуємо на унікальну прес-зустріч “ПриватБанк - ділимось найкращим!

12.06.17 15:39 0 644

Прес-офіс ПриватБанку у Рівному запрошує вас на унікальну прес-зустріч “ПриватБанк - ділимось найкращим!”, що відбудеться на території рівненського Зоопарку, на якій буде представлено можливості використання інновацій та сервісів розроблених фахівцями банку для мешканців Рівного.

На прес-зустрічі буде вперше презентовано можливість сплати благодійних платежів за допомогою QR-коду на потреби Рівненського зоопарку.

Запрошуємо вас 13 червня об 11:00 до Рівненського зоопарку за адресою: м.Рівне, Київська, 110.

Директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенко та  керівник Бізнесу “Платежі та перекази” Олександр Нерук нададуть вичерпну інформацію про нові програми ПриватБанку, покажуть як сплати благодійних платежів за допомогою QR-коду та розкажуть про всі переваги використання сервісів ПриватБанку в повсякденному житті.

Директор зоопарку Олег Павлюк розповість про життя улюбленців рівненських дітлахів, поділиться планами розвитку Рівненського зоопарку та окреслить преспективи розвитку співпраці з ПриватБанком.

Нам є чим поділитися з вами та вашими читачами чи глядачами - досягнення та найновіші інноваційні сервіси не залишать байдужими нікого з присутніх.

Програма заходу:
10:30 - 11:00   

Збір учасників прес-зустрічі на зеленій галявині зоопарку
11:00 - 11.40       

Виступи учасників прес-зустрічі
11.40 - 12.00

Відповіді на запитання журналістів
12:00 - 13.00   

Ескурсія зоопарком   

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Онлайн-магазин: Основні ...
Наступна новина: Курсовая работа: написать ...

КОМЕНТАРІ