Молодіжні лідери міста Луцька представляли наше місто на зустрічі Генеральної асамблеї Асоціації міст-володарів призу Європи

Молодіжні лідери міста Луцька представляли наше місто на зустрічі Генеральної асамблеї Асоціації міст-володарів призу Європи

13.06.17 12:12 0 675
Нещодавно, 6-8 червня, у місті Харків відбулася зустріч Генеральної асамблеї Асоціації міст-володарів призу Європи. До Харкова на урочисте дійство запросили представників Молодіжних рад семи міст України: Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва, Херсона, Ужгорода, Луцька та Одеси.

Представляти обласний центр Волині – місто Луцьк- запросили голову Молодіжної ради Луцька Софію Ройко та її заступницю Анастасію Галяс.

Тема зустрічі молодіжних лідерів України стосувалася культури, а звучала вона так: «Бути в тренді, зберігаючи історію». Перед кожним з присутніх стояло завдання зрозуміти, що ж таке культура та знайти шляхи її розвитку, не забуваючи про традиції минулого.

За результатом проведення панельної дискусії голови усіх присутніх Молодіжних рад України підписали меморандум про співпрацю.

«Насправді, захід, який відбувся у Харкові- це захід надзвичайного масштабу, Європейського зразка. Величезний багаж знань та купу досвіду я везу до Луцька і дуже хочу втілити це у життя у рідному місті. Харківська молодіжна політика особисто для мене є зразком того, до чого нам треба прагнути. Підписаний меморандум між усіма молодіжними лідерами – це фундамент початку активної співпраці молоді зі всієї України, і я переконана, що таким чином ми зможемо наздогнати усе те, що було втрачено роками: позитивний контакт між сходом та заходом України, активна співпраця з іноземними делегаціями та інтенсивний розвиток наших міст»,- зазначила Софія Ройко.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Конкурс дитячої творчості ...

КОМЕНТАРІ