В Луцьку не старіють душею ветерани

В Луцьку не старіють душею ветерани

13.06.17 11:39 0 629
У суботу, в рамках міжнародного партнерства та у зв'язку з підготовкою до міжнародного турніру з футболу до нашого міста завітала збірна команда ФК «АДАМС» м. Брест (Республіка Білорусь).

У складі команди гостей на поле вийшли спортсмени-ветерани, які багато років віддали футболу, граючи в різних командах юнаків і дорослих, командах майстрів як в наш час, так і в часи колишнього Радянського Союзу, і які зараз продовжують пропагувати здоровий спосіб життя і є прикладом для наслідування молодшими поколіннями.

На футбольному полі Луцького національного технічного університету відбулася товариська зустріч між командами луцьких ветеранів "Політехніка" та командою з братньої Білорусії.

Гра видалася цікавою, комбінаційною і щедрою на голи. Незважаючи на вік гравців, команди демонстрували достойну техніку володіння м'ячем.

Перша половина гри пройшла за повної переваги господарів, які тричі вразили ворота суперників. Голи на рахунку Миколи Ганзюка, Руслана Трофимчука і Володимира Дідуха. У свою чергу гості відзначилися одним забитим м'ячем. На перерву команди пішли з рахунком 3:1 на користь ветеранів “Політехніки”.

Другий тайм теж пройшов під контролем лучан, які теж відзначилися тричі. Спершу голи забили Ігор Грицик, а згодом і Олександр Марчук. Окрасою гри став красень гол у виконанні Сергія Галицького, який з кутового послав кулю у дальній кут воріт суперника. Гості також двічі вразили ворота гостей.

Отож, у підсумку перемога лучан з рахунком 6:3, і хороший спаринг та перевірка фізичного потенціалу луцької ветеранської команди “Політехніка”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Посол Польщі завітав до ...
Наступна новина: Житомирські юні артисти 5 ...

КОМЕНТАРІ