В Луцьку “Літня школа здоров'я”

В Луцьку “Літня школа здоров'я”

13.06.17 13:46 0 744
Незабаром у Луцьку стартуватиме новий соціальний проект „Літня школа здоров'я” для дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки. Організаторами проекту є управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради у партнерстві з відділенням „Клініка, дружня для молоді”, яке створене на базі КЗ „Луцька міська дитяча поліклініка”.

Проект має на меті нагадати підліткам про особисту відповідальність кожного за своє здоров'я та застерегти від ризикованої поведінки.

Перше заняття планується розпочати 12 червня 2017 року об 11.00 у відділені „Клініка, дружня для молоді”, що за адресою: м. Луцьк, вул. Чорновола, 1.

Заняття у “Літній школі здоров'я” складатиметься з двох частин. Перша частина – проведення тренінгового заняття, а друга – організація змістовного дозвілля підлітків.

Протягом тижня в межах проекту кваліфіковані спеціалісти проведуть низку навчальних тренінгів для підлітків, під час яких вони в інтерактивному спілкуванні обговорять усі шкідливі звички, причини їх виникнення та способи подолання, переглянуть відеофільми про негативний вплив тютюну, алкоголю, наркотичних речовин на здоров'я людини. В ході тренінгової гри та дискусій засвоять навички безпечної поведінки та усвідомлять необхідність відповідального ставлення до своїх статевих відносин.

Друга частина проекту передбачає організацію змістовного дозвілля дітей у період літніх канікул, а це – відвідування замку Любарта, зоопарку, культурно-розважального заходу спортивно-оздоровчого комплексу „Адреналін Сіті”, екскурсія вулицями Старого міста, участь у різноманітних майстер-класах.

Ініціатори заходу сподіваються, що проект передусім спрямований на виховання у підлітків відповідального і дбайливого ставлення до власного здоров'я. Адже здоров'я - основа для реалізації можливостей людини, а здоровий спосіб життя - запорука успішного майбутнього.

УСССДМ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Идеи для бизнеса: ...

КОМЕНТАРІ