Чернівці: Відвідувачам Калинівського ринку,які користуються послугами паркування,відтепер не потрібно витрачати час на пошук паркувальника

Чернівці: Відвідувачам Калинівського ринку,які користуються послугами паркування,відтепер не потрібно витрачати час на пошук паркувальника

13.06.17 09:57 0 570
Вісім паркоматів загальною вартістю 900 тисяч гривень втановлено у рамках стратегії встановлення терміналів-паркоматів на території ринку, яку втілює адміністрація МТК «Калинівський ринок» спільно із Чернівецьким обласним управлінням АТ «Ощадбанк». Програмне забезпечення такого паркомату дає можливість водіям здійснювати розрахунок не тільки готівкою, а й картками різних платіжних систем.

Зокрема, можна буде розраховуватись і Карткою Чернівчанина, для власників якої буде передбачена можливість певних знижок.

Уже розрахуватись банківськими картками за послуги паркування можна у двох паркоматах, встановлених на території ринку. Вартість одного паркомісця складає 4.50 грн за годину. Для здійснення безготівкової оплати в паркоматі потрібно помістити магнітну або чіповану платіжну картку в слот та здійснити розрахунок. Розраховуючись у паркоматах безготівково, держателі карток не сплачуватимуть жодних комісій. Списання коштів буде підтверджуватись звуковим і світловим сигналами.

Нові паркомати не тільки зручні для розрахунків держателям платіжних карт, але і дають додаткову вигоду для власників паркувального обладнання за рахунок скорочення витрат на інкасацію готівки. Окрім того, меню терміналу дозволяє обрати мову, що надає додаткову зручність оплати іноземним громадянам.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополяни отримали ...
Наступна новина: Прокуратура Волині виконує ...

КОМЕНТАРІ