Авторозсилка email: що це таке?

Авторозсилка email: що це таке?

13.06.17 23:05 0 1538

"Авторозсилки - це зручна функція для оперативної взаємодії з клієнтами по великому колу питань. Наприклад, відразу після підписки на розсилку, запускається ланцюжок листів, які йдуть в заданий час з певними проміжками. Тим самим, ви можете навчити читачів роботі з вашим сервісом, або пояснити як зробити замовлення в вашому інтернет-магазині та багато іншого", - розповідає редактор порталу markintalk.ru, на якому можна детально прочитати що таке автоматичне розсилання email і як вибрати сервіс.

Авторозсилка - це відправка email, при настанні якої-небудь із заданих подій. Такою подією може бути:

  • відкриття листи;
  • підписка в адресну базу;
  • клік по посиланню в попередньому повідомленні.

На одну подію ви можете налаштувати відправку кількох сповіщень із заданим проміжком часу після його настання. Наприклад, подія "підписка". Відразу ж після її підтвердження відправляється перший лист. Через день - другий, через два дні - третій і т. д.

За допомогою сервісу розсилки ви зможете налаштувати автоматичну відправку листа для:

  • вітання ваших читачів при підписці;
  • побудови welcome-ланцюжків;
  • заохочення підписки корисним контентом (книгою, посиланням на вебінар, порадою);
  • відправки детальної відповіді тим, хто відкрив ваш анонс і т. д.

Автоматична розсилка листів за допомогою спеціального програмного забезпечення дозволяє заощадити час компаніям, які ведуть переписку з великими групами користувачів. Email-маркетинг - це один з дієвих методів донести актуальну інформацію до своєї аудиторії. Тому програма для автоматичної розсилки повідомлень користується заслуженим попитом у сучасних організацій. Серед переваг її використання:

  1. зручність роботи з сервісом, інтуїтивно зрозумілі робочі інструменти;
  2. можливість звертатися до читачів по імені;
  3. висока швидкість доставки відправлень, актуальних оновлень;
  4. докладні дані результатів розсилки.

Автоматична відправка пошти, буде потужним методом для роботи з електронною поштою, дозволяє встановлювати і контролювати розклад для запуску відправки повідомлень. Гнучкі можливості налаштувань основних інструментів. Є можливість вивчати статистичну інформацію: скільки з'явилося нових читачів, скільки відписатися. Авторозсилка листів, допомагаючи здійснювати масову відправку актуальних повідомлень, є незамінним інструментом для сучасних інфобізнесменов.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Идеи для бизнеса: ...
Наступна новина: Прокуратура через суд ...

КОМЕНТАРІ