Чернівці: Бюджет Пенсійного фонду в області збагатився на 681,5 мільйон гривень

Чернівці: Бюджет Пенсійного фонду в області збагатився на 681,5 мільйон гривень

14.06.17 10:18 0 512
З початку року до бюджету Пенсійного фонду в Чернівецькій області надійшло власних доходів у сумі 681,5 млн.грн., що на 51,1%, що на 230,5 млн.грн. більше, ніж у січні-травні 2016 року. Власних доходів, адміністрування яких здійснюють органи Пенсійного фонду, мобілізовано на 16,3% більше, ніж у минулому році.

З метою здійснення своєчасних виплат пенсіонерам області та захисту прав застрахованих осіб, органами Пенсійного фонду України в області вживаються заходи для забезпечення надходжень власних доходів до бюджету Фонду, які спрямовані на роботу з платниками щодо сплати поточних зобов'язань, погашення заборгованості з платежів та інформування органів влади і контролюючих органів щодо мінімізації роботодавцями заробітної плати найманим працівникам.

Завдяки проведеній роботі у співпраці з органами влади, соціальними партнерами та територіальними органами Державної виконавчої служби вдалося досягти скорочення заборгованості зі сплати страхових внесків порівняно з початком року на 355,9 тис.грн. (5,8%).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Безвіз в дії: кордон з ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ